بهداشت مواد غذایی
از آنجایی که وقوع یک مسمومیت غذایی در بیمارستان می تواند زندگی بیماران و دیگر افرادی را که به نحوی از غذای بیمارستان استفاده می کنند و گاه دچار ضعف سیستم ایمنی هم می باشند را به خطر اندازد، رعایت بهداشت مواد غذایی در بیمارستان بسیار حائز اهمیت می باشد. اگر چه در بیمارستان ها عمدتاً کارکنان بخش تغذیه مسئول تهیه و توزیغ غذا می باشند، پرستاران و مهمانداران نیز در توزیع یا تحویل غذا به بیماران دخالت می نمایند. اصولاً هر فردی که مواد غذایی را تهیه،آماده و طبخ می نماید، باید از اصول اولیه بهداشت مواد غذایی و مهارت های اصولی در تهیه غذا و نقش پیشگیری کننده اش در انتقال بیماری های ناشی از غذا آگاهی داشته باشد. مطالعات نشان داده اند که باکتری ها بیشتر از ویروس ها و انگل ها در ایجاد بیماری های منتقله از غذا موثرند و انسان می تواند به نحوی در انتقال این میکروارگانیسم ها به بیماران ایفای نقش نماید.